top of page

Korporativna fotografija

S kvalitetno korporativno fotografijo poskrbite za ustrezno vizualno podobo vašega podjetja, v pravi luči predstavite svoje storitve in produkte ter prikažete pravilno uporabo le-teh, skomunicirate svoje vrednote in vizijo, obenem pa s poslovnimi portreti poskrbite, da bodo vaši poslovnimi partnerji in stranke vedeli s kom poslujejo in vam bolj zaupali.

Z ustrezno strategijo je videz oz. stil vseh fotografij v podjetju poenoten, vaša prepoznavnost boljša, komunikacija vaših vrednost pa jasnejša.

 

Korporativna fotografija v grobem služi za predstavitev vašega podjetja, dejavnosti in komuniciranju vrednot. Podrobneje pa lahko korporativno fotografijo razdelimo na več zvrsti: produktno fotografijo, image fotografijo, poslovne portrete, fotografije nepremičnin za predstavitev poslovnih prostorov, zajema pa tudi fotografijo dogodkov npr. konferenc, seminarjev in podobno. 

Prav zaradi obsega vseh teh področij, smo razdelili tudi naš portfolio, da si lahko ogladate več primerov za področje, ki vas zanima.

bottom of page