top of page

O nas

​Naše vodilo je, da kot kreativna in profesionalna ekipa vam, našim strankam, izdelamo visokokakovostne vsebine, ki vam pomagajo v pravi luči predstaviti vaše storitve in produkte ter vaše podjetje, kmetijo oz. ustanovo in s tem doseči zastavljene cilje v promociji in prodaji ter pripomoči k prepoznavnosti vaše blagovne znamke.

Že od malih nog smo vpeti v delo na kmetiji in v gozdu, imamo izkušnje na področju strojništva in turizma, prav to pa je razlog, da lahko na področju kmetijstva in gozdarstva ter s tem povezanih dejavnosti, zgoraj našteto dosegamo še bolje od ostalih in vam učinkoviteje pomagamo na vaši poti.

​V času našega delovanja smo nabrali ogromno izkušenj in dragocenih povratnih informacij strank, tako da vemo kaj najbolje funkcionira za katere namene in lahko temu in vašim potrebam prilagodimo naše storitve.

Poleg tega smo tako formalno kot tudi neformalno pridobili številna znanja s področja strojništva, psihologije, marketinga in prodaje, ki jih lahko učinkovito implementiramo na naša področja delovanja; na področje fotografije, videa, grafičnega dizajna, izdelave spletnih strani.

Vrednote, Vizija, Poslanstvo

Vrednote:

  • Cenimo dobre medosebne odnose, iskrenost, poštenost in spoštovanje sočloveka.

  • Spoštujemo tradicijo in običaje, saj so le-ti osnova za to, kar imamo, vemo in poznamo danes.

  • Verjamemo v znanje in strokovnost, verjamemo v kvalitetne storitve in izdelke, v razvoj, v nove tehnologije in v trajnostno gospodarjenje, saj bomo le tako lahko še naprej uživali v naravi in njenem bogatstvu, ki nam je bilo dano.

Vizija:

  • Vodi nas konstantna želja po nečem novem, unikatnem, želja po napredku, izboljšavah in optimizaciji.

  • Naš cilj je skozi kvalitetne fotografije, promocijske video vsebine in dokumentarne filme povzdigniti ugled kmetijstva in gozdarstva v Sloveniji in tujini, ozavestiti ljudi o kakovostni domače pridelani hrani in kakovostnih proizvodih ter povzdigniti ugled in nivo prepoznavnosti slovenskih proizvajalcev kmetijske in gozdarske mehanizacije na svetovnem nivoju.

Poslanstvo:

  • Verjamemo v povezovanje in sodelovanje, kar smo tudi sami večkrat pozitivno izkusili. Zato Vam iskrena hvala!

  • Zaradi situacije na trgu se zavedamo slabšanja položaja slovenskega kmetijstva, gozdarstva in prehrambeno predelovalne panoge. Z našim znanjem in izkušnjami vam želimo pomagati, da dosežete prepoznavnost med vašimi strankami in dosežete boljši položaj na trgu.

z več kot

90%

naših strank redno in dolgoročno sodelujemo

Za nami je že več kot

270

uspešno izpeljanih projektov

več kot

90%

strank samih Poroča o zadovoljstvu in pozitivnih rezultatih

Neverjetnih

95%

naših projektov je bilo brez kakršnihkoli popravkov

"Everything is negotiable,
but not quality"

Kako se razlikujemo
od ostalih?

Smo prilagodljivi in hitro odzivni, z veliko znanja in vemo kako izdelati visoko kvaliteten foto in video material tudi v zahtevnih pogojih in v tesnih časovnih okvirjih z res malo časa. Tu smo za vas, ko vas drugi zavrnejo.

Smo iskreni o možnostih, kaj lahko dosežemo in kako dobiti največ vrednosti za vaš denar. Če vemo, da se da vaš cilj doseči enostavneje, ceneje in boljše izpeljati, kot ste predvidevali, vam bomo to tudi povedali.

Skupaj izdelamo foto / video strategijo. Pred vsakim projektom vam pomagamo izdelati strategijo foto in video vsebin. Na ta način podrobneje spoznamo kakšne so vaše želje in cilji, končni izdelki, ki so skladni s strategijo, pa so zato učinkovitejši in hitreje narejeni.

Pripravljeni smo iti korak dlje. Delo v zahtevnih pogojih nam ni tuje. Če obstaja možnost za super posnetek, potem jo bomo izkoristili, pa čeprav včasih tvegamo našo opremo. Nobena redkost niso niti 12 urni snemalni dnevi, za dober posnetek pa tudi "ležanje" v blatu, "praženje" na soncu, delo v dežju ali zmrzovanje na snegu.

Imamo izkušnje s področja kmetijstva in gozdarstva, prav tako pa tudi področij industrije, turizma, dogodkov, industrijskega dizajna - seveda tudi iz fotografije, videa, marketinga, grafičnega dizajna in izdelave spletnih strani.

Uporabljamo vrhunsko profesionalno opremo, ki zagotavlja, da hitro in učinkovito izdelamo kvaliteten tehnično in vizualno dovršen material neglede ali so to fotografije za kataloge, za splet, socialna omrežja, velike oglasne panoje, ali pa so to promocijski videi za splet, TV oglasi in reportažni prispevki, sejemski videi, itd.

Imamo kopico (tehničnega) znanja o foto-video industriji. Poznavanje procesov, uporaba in poznavanje vrhunske profesionalne opreme, različnih orodij in programov vpliva na ustvarjanje materiala in obdelavo le-tega, kar je ključno za doseganje želenega izgleda fotografij in videov ter seveda želenega rezultata.

Za vas shranimo celoten projekt in izdelamo varnostno kopijo na vsaj 2 ločena diska za vsaj 2 leti. Če torej že po zaključenem projektu potrebujete drugačno obdelavo fotografij ali jih izgubite, mogoče potrebujete še dodaten video ali nov video s starejšimi posnetki, itd. - ne skrbite in nam sporočite.

Dodelimo vam vse materialne pravice za zaključene izdelke, zato ni nobenih dodatnih skritih plačil, če izdelke ponovno uporabite tudi za različne namene od sprva predvidenih. Poleg tega prejmete tudi pogodbo o prenosu materialnih pravic.

bottom of page