top of page

Javni dogodki in prireditve

Poskrbite, da bo promocija dogodka primerna vaši publiki, da bodo ujeti pravi trenutki in dogodki primerno predstavljeni v medijih ter da boste imeli atraktivne foto in video vsebine za promocijo v prihodnosti.

Stil fotografiranja in obdelavo vedno prilagodima glede na tip dogodka, vaše potrebe in želje, med samim dogodkom se vedno potrudimo, da nismo moteči za udeležence. V primeru predhodnega dogovora se lahko za medije in za objavo na socialnih omrežjih že med samim dogodkom ali takoj po zaključku pripravi nekaj fotografij ali krajšo diaprojekcijo.

Fotografije so skoraj vedno namenjene za objavo v medijih (časopisi, revije, spletni portali), na socialnih omrežjih, itd., saj je fotografiranje kulturnih prireditev in javnih dogodkov pomembno predvsem z vidika dokumentacije in obveščanja javnosti, zato so Ker se fotografije in video vse pogosteje uporablja tudi kot promocijski material naslednjih dogodkov in nastopajočih, se trudimo, da posnamemo tudi boljše fotografije in ne le reportažnih "takih za v časopis". 

Po želji lahko tudi posnamemo dogodek in izdelamo krajši "after movie" oz. reportažo dogodka.

bottom of page