top of page

Poslovni dogodki in izobraževanja

Pomagamo vam, da dogodek atraktivno dokumentirate, ovekovečite prave trenutke, dogodek oddajajte v živo, za medije hitro priskrbite foto reportaže in video prispevke ter si zagotovite promocijski material za prihajajoče dogodke.

Naj bodo tudi fotografije vaših izobraževanj in korporativnih dogodkov skladne z vašim brandingom in CGP podjetja, saj je to lahko "brezplačna" in učinkovita reklama v okviru novic.

Poleg interne rabe so fotografije skoraj vedno namenjene še za objavo v medijih, v časopisih, revijah, člankih na spletu, na socialnih omrežjih in drugod, vse pogosteje pa se uporabljajo tudi kot oglaševalski material za naslednje izvedbe dogodka ali pa tudi za izvedbo podobnih dogodkov in promocijo predavateljev.

 

Med samim dogodkom se vedno potrudimo, da smo čim manj opazni in nemoteči za udeležence, način fotografiranja in obdelavo fotografij pa prilagodimo glede na tip dogodka, vaše potrebe in želje. Že med samim dogodkom ali takoj po zaključku pa lahko pripravimo tudi nekaj fotografij in krajšo diaprojekcijo.

Po želji lahko tudi posnamemo dogodek in izdelamo krajši "after movie" ali reportažo dogodka.

bottom of page